5 000 kroner til festivalmoro

I år er det over 70 ungdomsbedrifter i Sogn og Fjordane. Som stolt sponsor for Ungt Entreprenørskap Sogn og Fjordane synest vi dette er stor stas. Vi har veldig lyst å sponse litt festivalmoro for ei av bedriftene. Har di bedrift lyst på 5 000 kroner til festivalmoro?

Har du ungdomsbedrift registrert gjennom Ungt Entreprenørskap Sogn og Fjordane, så bli med i konkurransen. Premien er 5 000 kroner som bedrifta kan bruke på festivalmoro til sommaren.Konkurransen varer fram til 18.mars 2013 kl.12.00

Hovudavtemninga er 8 – 18 mars kl 12.00. I den perioden kan ein stemme kvart 30. minutt pr FB identitet. Fram til 8.mars kan ein kun stemme ein gong pr dag pr FB identitet.

Ei bedrift delttek i konkurransen ved å laste opp eit situasjonsbilde frå bedrifta si.

Den bedrifta med flest stemmer vinn 5000 kroner